Bilo da ih volite sa džemom, eurokremom, orasima ili šećerom i limunom - palačinke su večiti klasik kojem retko ko može da odoli. One su simbol brzog, a slasnog obroka, idealne za doručak, užinu ili desert posle ručka. Mame nas mirisom dok se peku, a svaki zalogaj budi najlepše uspomene iz detinjstva na bakinu kuhinju, letnje raspuste i prste ulepljene od slatkog fila.
Sekcija komentara na ovom tekstu je sada zaključana. Sekcije komentara na svim tekstovima se automatski zaključavaju posle 48 sati od poslednjeg osvežavanja teksta.
Nikada više nećete stavljati običnu vodu ili mleko u palačinke: Jedan sastojak im daje posebnu mekoću, a ovo retko ko zna
Bilo da ih volite sa džemom, eurokremom, orasima ili šećerom i limunom - palačinke su večiti klasik kojem retko ko može da odoli. One su simbol brzog, a slasnog obroka, idealne za doručak, užinu ili desert posle ručka. Mame nas mirisom dok se peku, a svaki zalogaj budi najlepše uspomene iz detinjstva na bakinu kuhinju, letnje raspuste i prste ulepljene od slatkog fila.
Sekcija komentara na ovom tekstu je sada zaključana. Sekcije komentara na svim tekstovima se automatski zaključavaju posle 48 sati od poslednjeg osvežavanja teksta.