U sezoni svinjokolja u svakoj kući u Srbiji centralno mesto u dvorištu mora da zauzme kazan za topljenje čvaraka. "Bombone od svinje", kako deca u šali kažu za čvarke, pravi su delikates, ali samo pod uslovom da ih pripremite na pravi način, po proverenom receptu koji se neguje decenijama.
Sekcija komentara na ovom tekstu je sada zaključana. Sekcije komentara na svim tekstovima se automatski zaključavaju posle 48 sati od poslednjeg osvežavanja teksta.
Recept za NAJHRSKAVIJE ČVARKE: Banatski majstori uvek dodaju ovaj TAJNI SASTOJAK za savršen ukus
U sezoni svinjokolja u svakoj kući u Srbiji centralno mesto u dvorištu mora da zauzme kazan za topljenje čvaraka. "Bombone od svinje", kako deca u šali kažu za čvarke, pravi su delikates, ali samo pod uslovom da ih pripremite na pravi način, po proverenom receptu koji se neguje decenijama.
Sekcija komentara na ovom tekstu je sada zaključana. Sekcije komentara na svim tekstovima se automatski zaključavaju posle 48 sati od poslednjeg osvežavanja teksta.