I u danima posta želimo da pojedemo nešto slatko. I dok je nekada izbor bio prilično skroman, danas je, zahvaljujući brojnim namirnicama biljnog porekla, mogućnost za pripremanje posnih kolača i recepata podaleko veća.
Sekcija komentara na ovom tekstu je sada zaključana. Sekcije komentara na svim tekstovima se automatski zaključavaju posle 48 sati od poslednjeg osvežavanja teksta.
Pronašli smo recept za NAJBRŽI i NAJKREMASTIJI POSNI KOLAČ: Dok trepnete biće gotov, a ukus ne može ni da se opiše - ovo morate da probate
I u danima posta želimo da pojedemo nešto slatko. I dok je nekada izbor bio prilično skroman, danas je, zahvaljujući brojnim namirnicama biljnog porekla, mogućnost za pripremanje posnih kolača i recepata podaleko veća.
Sekcija komentara na ovom tekstu je sada zaključana. Sekcije komentara na svim tekstovima se automatski zaključavaju posle 48 sati od poslednjeg osvežavanja teksta.