Tarator je poznata balkanska supa od krastavaca, karakteristična za bugarsku, makedonsku i albansku kuhinju, a popularna je i u nekim delovima Srbije. Zanimljivu notu daje joj aromatizovani med, a dodatnu svežinu limun i grčki jogurt.
Sekcija komentara na ovom tekstu je sada zaključana. Sekcije komentara na svim tekstovima se automatski zaključavaju posle 48 sati od poslednjeg osvežavanja teksta.
Ovo je pravi recept za vrele dane: Balkanska supa sa krastavcima je izuzetno osvežavajuća, pravi se lako, a ukus je fantazija
Tarator je poznata balkanska supa od krastavaca, karakteristična za bugarsku, makedonsku i albansku kuhinju, a popularna je i u nekim delovima Srbije. Zanimljivu notu daje joj aromatizovani med, a dodatnu svežinu limun i grčki jogurt.
Sekcija komentara na ovom tekstu je sada zaključana. Sekcije komentara na svim tekstovima se automatski zaključavaju posle 48 sati od poslednjeg osvežavanja teksta.