Grčka je zemlja koja je poznata po svojim prelepim plažama i gradovima, ali i hrani koja je neodoljivog ukusa. Ako vam je giros prvi pao na pamet, i to je u redu, ali Grci su poznati i po pitama koje su hrskave i prepune nadeva.
Tamara IlićJa sam Tamara Ilić, rođena 09.07.1997. godine u Beogradu. Odrasla sam u Novoj Pazovi, gde sam završila osnovnu školu, te sam Gimnaziju “Branko Radičević” završila u Staroj Pazovi.
Osnovne akademske studije upisala sam na "Fakultetu za kulture i medije" gde sam diplomirala 2021. godine na smeru novinarstvo.
Po završetku studija, prve dve godine, bavila sam se temama o zdravlju, dečjoj psihologiji, roditeljstvu, raznim društvenim temama, ali i o modi i lepoti.
Takođe sam smišljala kretivan video sadržaj, ali sam bila domaćin sportskog podkasta u toku trajana Svetskog prvenstva u fudbalu.
Poslednjih godinu dana radila sam na informativnoj rubrici.
Sekcija komentara na ovom tekstu je sada zaključana. Sekcije komentara na svim tekstovima se automatski zaključavaju posle 48 sati od poslednjeg osvežavanja teksta.
Gibanica, ali na GRČKI NAČIN: Spolja hrskava, a iznutra punjena ukusnom fetom - idealna je za porodični doručak ili večeru
Grčka je zemlja koja je poznata po svojim prelepim plažama i gradovima, ali i hrani koja je neodoljivog ukusa. Ako vam je giros prvi pao na pamet, i to je u redu, ali Grci su poznati i po pitama koje su hrskave i prepune nadeva.
Sekcija komentara na ovom tekstu je sada zaključana. Sekcije komentara na svim tekstovima se automatski zaključavaju posle 48 sati od poslednjeg osvežavanja teksta.