Ukusne kajsije su voće u kom mnogi obožavaju da uživaju u toku leta. Međutim, sa dolaskom hladnog vremena moramo da se oprostimo od ovih sočnih plodova, ali zato možemo da pripremimo džem koji ćemo jesti do sledeće sezone kajsija.
Tamara IlićJa sam Tamara Ilić, rođena 09.07.1997. godine u Beogradu. Odrasla sam u Novoj Pazovi, gde sam završila osnovnu školu, te sam Gimnaziju “Branko Radičević” završila u Staroj Pazovi.
Osnovne akademske studije upisala sam na "Fakultetu za kulture i medije" gde sam diplomirala 2021. godine na smeru novinarstvo.
Po završetku studija, prve dve godine, bavila sam se temama o zdravlju, dečjoj psihologiji, roditeljstvu, raznim društvenim temama, ali i o modi i lepoti.
Takođe sam smišljala kretivan video sadržaj, ali sam bila domaćin sportskog podkasta u toku trajana Svetskog prvenstva u fudbalu.
Poslednjih godinu dana radila sam na informativnoj rubrici.
Sekcija komentara na ovom tekstu je sada zaključana. Sekcije komentara na svim tekstovima se automatski zaključavaju posle 48 sati od poslednjeg osvežavanja teksta.
Domaći džem od kajsija je raj za sva čula: Starinski recept koji uspeva svima
Ukusne kajsije su voće u kom mnogi obožavaju da uživaju u toku leta. Međutim, sa dolaskom hladnog vremena moramo da se oprostimo od ovih sočnih plodova, ali zato možemo da pripremimo džem koji ćemo jesti do sledeće sezone kajsija.
Sekcija komentara na ovom tekstu je sada zaključana. Sekcije komentara na svim tekstovima se automatski zaključavaju posle 48 sati od poslednjeg osvežavanja teksta.