Pohovani hleb, poznat i kao prženice ili francuski tost u slatkoj varijanti, savršen je način da iskoristite stari hleb i da ga pretvorite u ukusan doručak, brzi ručak ili čak večeru. Ovo jelo je omiljeno u mnogim kuhinjama širom sveta zbog jednostavnosti i bogatog ukusa. Uz hrskavu koricu i mekanu unutrašnjost, prženice se savršeno slažu sa jogurtom, sirom, ajvarom ili pak u slatkoj verziji s medom, šećerom ili džemom.
Sekcija komentara na ovom tekstu je sada zaključana. Sekcije komentara na svim tekstovima se automatski zaključavaju posle 48 sati od poslednjeg osvežavanja teksta.
Otkrivena TAJNA SAVRŠENIH PRŽENICA: Jedan sastojak ih čini neodoljivim, baš kakve su bile bakine
Pohovani hleb, poznat i kao prženice ili francuski tost u slatkoj varijanti, savršen je način da iskoristite stari hleb i da ga pretvorite u ukusan doručak, brzi ručak ili čak večeru. Ovo jelo je omiljeno u mnogim kuhinjama širom sveta zbog jednostavnosti i bogatog ukusa. Uz hrskavu koricu i mekanu unutrašnjost, prženice se savršeno slažu sa jogurtom, sirom, ajvarom ili pak u slatkoj verziji s medom, šećerom ili džemom.
Sekcija komentara na ovom tekstu je sada zaključana. Sekcije komentara na svim tekstovima se automatski zaključavaju posle 48 sati od poslednjeg osvežavanja teksta.