Tamo gde se mir ne traži, već se živi, u manastiru Rukumija, mati Atanasija sabrala je recepte koji više hrane srce nego telo. U svojoj knjizi "Srbski posni kuvar", ova monahinja otkriva kako se i od najskromnijih sastojaka može pripremiti ukusno jelo koje miriše na trpezu posta i molitve. Njene posne faširane šnicle nisu samo obrok, već i svedočanstvo da se kroz kuvanje može služiti Bogu.
Sekcija komentara na ovom tekstu je sada zaključana. Sekcije komentara na svim tekstovima se automatski zaključavaju posle 48 sati od poslednjeg osvežavanja teksta.
POSNE ŠNICLE iz manastira Rukumija: RECEPT mati Anastasije za ukusno jelo od najskromnijih sastojaka
Tamo gde se mir ne traži, već se živi, u manastiru Rukumija, mati Atanasija sabrala je recepte koji više hrane srce nego telo. U svojoj knjizi "Srbski posni kuvar", ova monahinja otkriva kako se i od najskromnijih sastojaka može pripremiti ukusno jelo koje miriše na trpezu posta i molitve. Njene posne faširane šnicle nisu samo obrok, već i svedočanstvo da se kroz kuvanje može služiti Bogu.
Sekcija komentara na ovom tekstu je sada zaključana. Sekcije komentara na svim tekstovima se automatski zaključavaju posle 48 sati od poslednjeg osvežavanja teksta.