Jovanka Jevtić, raspevana kuvarica iz Jagodine, podelila je sa nama neodoljive recepte koji su idelni za prazničnu trpezu. Njena pileća bela čorba je lek za dušu, a ovoga puta imamo recept za pohovane paprike, koje su savršeno predjelo za Božić.
Sekcija komentara na ovom tekstu je sada zaključana. Sekcije komentara na svim tekstovima se automatski zaključavaju posle 48 sati od poslednjeg osvežavanja teksta.
Ovo je NAJBOLJE DOMAĆINSKO PREDJELO za Božić: Jovankine POHOVANE PAPRIKE sedam jezika govore!
Jovanka Jevtić, raspevana kuvarica iz Jagodine, podelila je sa nama neodoljive recepte koji su idelni za prazničnu trpezu. Njena pileća bela čorba je lek za dušu, a ovoga puta imamo recept za pohovane paprike, koje su savršeno predjelo za Božić.
Sekcija komentara na ovom tekstu je sada zaključana. Sekcije komentara na svim tekstovima se automatski zaključavaju posle 48 sati od poslednjeg osvežavanja teksta.