Francuzi su majstori za pripremu piletine, ali i neodoljivih soseva, koji se savršeno uklapaju i podižu jelo na nov nivo. A recept za piletinu "au poivre" odnosno u biberu, pravi se od pilećih bataka bez kostiju, koji se prže u tiganju dok ne porumene, a zatim se dinstaju u sosu od bibera dok ne postanu mekani i sočni. Evo kako se pravi piletina u sosu od bibera.
Sekcija komentara na ovom tekstu je sada zaključana. Sekcije komentara na svim tekstovima se automatski zaključavaju posle 48 sati od poslednjeg osvežavanja teksta.
Napravite ručak kao sa menija restorana sa Mišelinovom zvezdom: Ovo lagano jelo je BISER FRANCUSKE KUHINJE, a jednostavno se sprema
Francuzi su majstori za pripremu piletine, ali i neodoljivih soseva, koji se savršeno uklapaju i podižu jelo na nov nivo. A recept za piletinu "au poivre" odnosno u biberu, pravi se od pilećih bataka bez kostiju, koji se prže u tiganju dok ne porumene, a zatim se dinstaju u sosu od bibera dok ne postanu mekani i sočni. Evo kako se pravi piletina u sosu od bibera.
Sekcija komentara na ovom tekstu je sada zaključana. Sekcije komentara na svim tekstovima se automatski zaključavaju posle 48 sati od poslednjeg osvežavanja teksta.