Testenina je mnogima omiljena hrana, jer je puna ugljenih hidrata koji su zaslužni za dobro raspoloženje. Ali, nažalost, često se događa da testeninu ne skuvamo kako treba, pa se razočaramo kad sednemo da jedemo. Ili bude neslana, ili gnjecava, ili se sos ne zalepi kako treba... Ali, to ne mora da bude tako ako budete sledili ove savete.
Sekcija komentara na ovom tekstu je sada zaključana. Sekcije komentara na svim tekstovima se automatski zaključavaju posle 48 sati od poslednjeg osvežavanja teksta.
Ovo je 5 zlatnih pravila za kuvanje SAVRŠENE TESTENINE: Kod treće SVI GREŠE, nemojte da zeznete stvar!
Testenina je mnogima omiljena hrana, jer je puna ugljenih hidrata koji su zaslužni za dobro raspoloženje. Ali, nažalost, često se događa da testeninu ne skuvamo kako treba, pa se razočaramo kad sednemo da jedemo. Ili bude neslana, ili gnjecava, ili se sos ne zalepi kako treba... Ali, to ne mora da bude tako ako budete sledili ove savete.
Sekcija komentara na ovom tekstu je sada zaključana. Sekcije komentara na svim tekstovima se automatski zaključavaju posle 48 sati od poslednjeg osvežavanja teksta.