Napravili ste testo, poređali kolače, isekli testo za hleb, ali tek sada shvatate da ste zaboravili da zagrejete rernu. Svi mi ponekad pređemo preko recepta ili jednostavno propustimo korak. Svi smo bili u ovoj situaciji u nekom trenutku – i možda se zapitate da li možete da se izvučete bez prethodnog zagrevanja rerne, piše profesionalni pekar Yahoo.
Milorad MilovanovićUrednik portala zena.rs od 2022. godine sa 12 godina iskustva u novinarstvu i medijima.
Sociolog i filmski kritičar posle profesionalne novinarske karijere na sajtu i televiziji B92 na sekcijama "magazin i kultura" i emisiji Bulever B92, bio je deo prve koja je pokrenula sajt Noizz u Srbiji. U aprilu 2018. godine pokrenuo je najuspešniji sajt u Srbiji posvećen serijama i filmovima dedamilorad.com sa mesečnom posetom 150.000 jedinstvenih korisnika.
Početkom 2023. godine pored uloge urednika portala zadužen je i za SEO optimizaciju sajta i tekstova.
Sekcija komentara na ovom tekstu je sada zaključana. Sekcije komentara na svim tekstovima se automatski zaključavaju posle 48 sati od poslednjeg osvežavanja teksta.
Pekar otkriva DA LI TREBA DA ZAGREJETE RERNU PRE PEČENJA: Trik koji će vam spasiti vreme i SMANJITI RAČUN ZA STRUJU
Napravili ste testo, poređali kolače, isekli testo za hleb, ali tek sada shvatate da ste zaboravili da zagrejete rernu. Svi mi ponekad pređemo preko recepta ili jednostavno propustimo korak. Svi smo bili u ovoj situaciji u nekom trenutku – i možda se zapitate da li možete da se izvučete bez prethodnog zagrevanja rerne, piše profesionalni pekar Yahoo.
Sekcija komentara na ovom tekstu je sada zaključana. Sekcije komentara na svim tekstovima se automatski zaključavaju posle 48 sati od poslednjeg osvežavanja teksta.