Svaki kraj Srbije ima svoje kulinarsko nasleđe, a kada pomislimo na jug, osim pljeskavica, peglanih kobasica i kačkavalja, počasno mesto zauzimaju i paprike. U skladu s tim, Leskovac je zaštitio svoju tradiciju, pa je leskovački ajvar danas poznati brend, a da je ceo jug blagosloven specijalitetima od ovog povrća, svedoči i recept iz kuvara iz 1951. godine - pečene paprike na vranjanski način.
Sekcija komentara na ovom tekstu je sada zaključana. Sekcije komentara na svim tekstovima se automatski zaključavaju posle 48 sati od poslednjeg osvežavanja teksta.
PEČENE PAPRIKE NA VRANJANSKI NAČIN iz kuvara starog 73 godine: Najbolja zimnica sa juga Srbije
Svaki kraj Srbije ima svoje kulinarsko nasleđe, a kada pomislimo na jug, osim pljeskavica, peglanih kobasica i kačkavalja, počasno mesto zauzimaju i paprike. U skladu s tim, Leskovac je zaštitio svoju tradiciju, pa je leskovački ajvar danas poznati brend, a da je ceo jug blagosloven specijalitetima od ovog povrća, svedoči i recept iz kuvara iz 1951. godine - pečene paprike na vranjanski način.
Sekcija komentara na ovom tekstu je sada zaključana. Sekcije komentara na svim tekstovima se automatski zaključavaju posle 48 sati od poslednjeg osvežavanja teksta.