Žuta ili zelena, tanka ili široka, pljosnata ili valjkasta – boranija nas osvaja raznovrsnošću oblika i blagim, nežnim ukusom koji se lako uklapa u mnoga jela. Iako postoji oko 150 vrsta, sve imaju sličan nutritivni sastav i vrednost. Ono što zovemo boranija zapravo su mladi plodovi pasulja koji se jedu zajedno s mahunom.
Sekcija komentara na ovom tekstu je sada zaključana. Sekcije komentara na svim tekstovima se automatski zaključavaju posle 48 sati od poslednjeg osvežavanja teksta.
Odlična je za mršavljenje, SPUŠTA PRITISAK I HOLESTEROL, štiti kosti, a uzgajale su je još drevne civilizacije Inka i Maja
Žuta ili zelena, tanka ili široka, pljosnata ili valjkasta – boranija nas osvaja raznovrsnošću oblika i blagim, nežnim ukusom koji se lako uklapa u mnoga jela. Iako postoji oko 150 vrsta, sve imaju sličan nutritivni sastav i vrednost. Ono što zovemo boranija zapravo su mladi plodovi pasulja koji se jedu zajedno s mahunom.
Sekcija komentara na ovom tekstu je sada zaključana. Sekcije komentara na svim tekstovima se automatski zaključavaju posle 48 sati od poslednjeg osvežavanja teksta.