Špagete karbonara je italijansko jelo od testenine i smatra se gotovo nezaobilaznim u rimskoj kuhinji. Priprema se na jednostavan način, veoma je hranljivo i prilično jakog ukusa. Za pripremu karbonare koriste se dugi rezanci – špageti ili taljatele, odnosno fetućini. Zanimljivo je da Rimljani ovo jelo prave sa kratkim rezancima, kao što su na primer rigatoni.
Milorad MilovanovićUrednik portala zena.rs od 2022. godine sa 12 godina iskustva u novinarstvu i medijima.
Sociolog i filmski kritičar posle profesionalne novinarske karijere na sajtu i televiziji B92 na sekcijama "magazin i kultura" i emisiji Bulever B92, bio je deo prve koja je pokrenula sajt Noizz u Srbiji. U aprilu 2018. godine pokrenuo je najuspešniji sajt u Srbiji posvećen serijama i filmovima dedamilorad.com sa mesečnom posetom 150.000 jedinstvenih korisnika.
Početkom 2023. godine pored uloge urednika portala zadužen je i za SEO optimizaciju sajta i tekstova.
Sekcija komentara na ovom tekstu je sada zaključana. Sekcije komentara na svim tekstovima se automatski zaključavaju posle 48 sati od poslednjeg osvežavanja teksta.
Špagete karbonara niko ne odbija, ali OVO JE JEDINI TAČAN RECEPT za pripremu i mnogi prave grešku
Špagete karbonara je italijansko jelo od testenine i smatra se gotovo nezaobilaznim u rimskoj kuhinji. Priprema se na jednostavan način, veoma je hranljivo i prilično jakog ukusa. Za pripremu karbonare koriste se dugi rezanci – špageti ili taljatele, odnosno fetućini. Zanimljivo je da Rimljani ovo jelo prave sa kratkim rezancima, kao što su na primer rigatoni.
Sekcija komentara na ovom tekstu je sada zaključana. Sekcije komentara na svim tekstovima se automatski zaključavaju posle 48 sati od poslednjeg osvežavanja teksta.