Prvi maj je nezamisliv bez roštilja - miris mesa, druženje na otvorenom i opuštena atmosfera uz dobro društvo. Međutim, koliko god da uživamo u toj tradiciji, nije retkost da ono što završi na tanjiru ne ispuni očekivanja: meso je suvo, povrće zagorelo, a ćevapi nikako da se ispeku ravnomerno. Ovo su najčešće greške koji mnogi prave kada spremaju roštilj, a evo kako da ih izbegnete.
Sekcija komentara na ovom tekstu je sada zaključana. Sekcije komentara na svim tekstovima se automatski zaključavaju posle 48 sati od poslednjeg osvežavanja teksta.
OVE GREŠKE ROŠTILJ MAJSTORI NIKADA NE PRAVE: Evo kako da ispečete najsočnije meso za Prvi maj
Prvi maj je nezamisliv bez roštilja - miris mesa, druženje na otvorenom i opuštena atmosfera uz dobro društvo. Međutim, koliko god da uživamo u toj tradiciji, nije retkost da ono što završi na tanjiru ne ispuni očekivanja: meso je suvo, povrće zagorelo, a ćevapi nikako da se ispeku ravnomerno. Ovo su najčešće greške koji mnogi prave kada spremaju roštilj, a evo kako da ih izbegnete.
Sekcija komentara na ovom tekstu je sada zaključana. Sekcije komentara na svim tekstovima se automatski zaključavaju posle 48 sati od poslednjeg osvežavanja teksta.