Na turskom se ovo jelo zove Çerkez tavuğu i jedno je od omiljenih, ali nama manje poznato. U bogatoj riznici turske kuhinje sačuvani su i specijaliteti manjih naroda koji žive na tim prostorima, poput Čerkeza.
Sekcija komentara na ovom tekstu je sada zaključana. Sekcije komentara na svim tekstovima se automatski zaključavaju posle 48 sati od poslednjeg osvežavanja teksta.
Ovako Turci prave NAJSOČNIJU PILETINU: Rezanci od mesa tope se u ustima, začini su POSEBNA PRIČA, a priprema uopšte nije komplikovana
Na turskom se ovo jelo zove Çerkez tavuğu i jedno je od omiljenih, ali nama manje poznato. U bogatoj riznici turske kuhinje sačuvani su i specijaliteti manjih naroda koji žive na tim prostorima, poput Čerkeza.
Sekcija komentara na ovom tekstu je sada zaključana. Sekcije komentara na svim tekstovima se automatski zaključavaju posle 48 sati od poslednjeg osvežavanja teksta.