Ako postoji grickalica koja nikad ne izlazi iz mode, to su kokice. Jednostavne, jeftine i pune ukusa, savršene su za filmske večeri, pauzu usred dana ili samo da utole želju za nečim što možete da grickate bez krivice. Ali mnogi i dalje misle da se kokice prave samo sa uljem, što nije uvek najlakša ili najzdravija opcija.
Sekcija komentara na ovom tekstu je sada zaključana. Sekcije komentara na svim tekstovima se automatski zaključavaju posle 48 sati od poslednjeg osvežavanja teksta.
Ovako ja pravim KOKICE IZ TIGANJA BEZ KAPI ULJA: Jednostavno je, ekonomično i mnogo zdravije, a tajna je u OVOM koraku
Ako postoji grickalica koja nikad ne izlazi iz mode, to su kokice. Jednostavne, jeftine i pune ukusa, savršene su za filmske večeri, pauzu usred dana ili samo da utole želju za nečim što možete da grickate bez krivice. Ali mnogi i dalje misle da se kokice prave samo sa uljem, što nije uvek najlakša ili najzdravija opcija.
Sekcija komentara na ovom tekstu je sada zaključana. Sekcije komentara na svim tekstovima se automatski zaključavaju posle 48 sati od poslednjeg osvežavanja teksta.