Ako tražite prilog koji je jednostavan za pripremu, a istovremeno pun ukusa i beskrajno aromatičan, pečeni krompir sa provansalskim začinima i belim lukom pravo je otkriće. Hrskav spolja, mekan iznutra i savršeno začinjen, lako se uklapa uz gotovo sva jela – od mesnih i ribljih specijaliteta do laganih vegetarijanskih obroka. Njegova aroma podseća na sunčane predele Provansa, a miris belog luka dodatno podiže apetit i stvara toplu, domaću atmosferu za stolom.
Sekcija komentara na ovom tekstu je sada zaključana. Sekcije komentara na svim tekstovima se automatski zaključavaju posle 48 sati od poslednjeg osvežavanja teksta.
Ovako Francuzi prave PEČENI KROMPIR SA BELIM LUKOM: Hrskav spolja, mekan iznutra i savršeno začinjen
Ako tražite prilog koji je jednostavan za pripremu, a istovremeno pun ukusa i beskrajno aromatičan, pečeni krompir sa provansalskim začinima i belim lukom pravo je otkriće. Hrskav spolja, mekan iznutra i savršeno začinjen, lako se uklapa uz gotovo sva jela – od mesnih i ribljih specijaliteta do laganih vegetarijanskih obroka. Njegova aroma podseća na sunčane predele Provansa, a miris belog luka dodatno podiže apetit i stvara toplu, domaću atmosferu za stolom.
Sekcija komentara na ovom tekstu je sada zaključana. Sekcije komentara na svim tekstovima se automatski zaključavaju posle 48 sati od poslednjeg osvežavanja teksta.