Pita od bundeve, karamelizovane jabuke i šarene bombone obično označavaju dolazak jeseni. Ipak, autorka i arhivistkinja Rosi Grant predlaže sasvim drugačiji način da se ovo doba godine obeleži – kroz neobičnu kuvarsku knjigu koja povezuje prolaznost i večnost: život, smrt i dobru hranu.
Sekcija komentara na ovom tekstu je sada zaključana. Sekcije komentara na svim tekstovima se automatski zaključavaju posle 48 sati od poslednjeg osvežavanja teksta.
Otišla je na GROBLJE, videla RECEPT na spomeniku, a onda joj je sinula LUDAČKA IDEJA: To što sad radi zvuči TOLIKO APSTRAKTNO da nikom drugom ne bi palo na pamet
Pita od bundeve, karamelizovane jabuke i šarene bombone obično označavaju dolazak jeseni. Ipak, autorka i arhivistkinja Rosi Grant predlaže sasvim drugačiji način da se ovo doba godine obeleži – kroz neobičnu kuvarsku knjigu koja povezuje prolaznost i večnost: život, smrt i dobru hranu.
Sekcija komentara na ovom tekstu je sada zaključana. Sekcije komentara na svim tekstovima se automatski zaključavaju posle 48 sati od poslednjeg osvežavanja teksta.