Stiže nam sezona bundeve, kraljice jeseni. Bilo da je pečete, pravite potaž ili pitu, neizostavni je deo jelovnika u hladnijem periodu godine. Raznovrsnost boja i oblika čini bundeve ne samo ukusnim, već i nutritivno bogatim dodatkom jelima.
Sekcija komentara na ovom tekstu je sada zaključana. Sekcije komentara na svim tekstovima se automatski zaključavaju posle 48 sati od poslednjeg osvežavanja teksta.
Počinje sezona BUNDEVA, vodite računa, NISU SVE JESTIVE! Evo kako da prepoznate OTROVNE VRSTE - 3 stvari su ključne
Stiže nam sezona bundeve, kraljice jeseni. Bilo da je pečete, pravite potaž ili pitu, neizostavni je deo jelovnika u hladnijem periodu godine. Raznovrsnost boja i oblika čini bundeve ne samo ukusnim, već i nutritivno bogatim dodatkom jelima.
Sekcija komentara na ovom tekstu je sada zaključana. Sekcije komentara na svim tekstovima se automatski zaključavaju posle 48 sati od poslednjeg osvežavanja teksta.