Koliko puta dnevno otvorite frižider – zbog gladi, dosade ili jednostavno tražeći nešto za večeru? Iako nam pruža praktičnost i omogućava dugotrajno čuvanje hrane, u njemu se mogu skrivati ozbiljne pretnje zdravlju. Ako se pitate da li je kuvani pirinač star tri dana sigurno jesti, da li sveža zelena salata sadrži bakterije i šta je sa sirovom piletinom, iz HuffPosta su razgovarali sa stručnjacima kako bi saznali koje namirnice predstavljaju najveći rizik i kako ih sigurno skladištiti.
Sekcija komentara na ovom tekstu je sada zaključana. Sekcije komentara na svim tekstovima se automatski zaključavaju posle 48 sati od poslednjeg osvežavanja teksta.
Ova hrana je najveći IZVOR BAKTERIJA, a da to mnogi ni ne znaju: "Pomirišu i ako NE SMRDI, misle da se NEĆE OTROVATI, ali je istina skroz drugačija", evo kako da NAJSIGURNIJE ČUVATE NAMIRNICE
Koliko puta dnevno otvorite frižider – zbog gladi, dosade ili jednostavno tražeći nešto za večeru? Iako nam pruža praktičnost i omogućava dugotrajno čuvanje hrane, u njemu se mogu skrivati ozbiljne pretnje zdravlju. Ako se pitate da li je kuvani pirinač star tri dana sigurno jesti, da li sveža zelena salata sadrži bakterije i šta je sa sirovom piletinom, iz HuffPosta su razgovarali sa stručnjacima kako bi saznali koje namirnice predstavljaju najveći rizik i kako ih sigurno skladištiti.
Sekcija komentara na ovom tekstu je sada zaključana. Sekcije komentara na svim tekstovima se automatski zaključavaju posle 48 sati od poslednjeg osvežavanja teksta.