Ova hrana je najveći IZVOR BAKTERIJA, a da to mnogi ni ne znaju: "Pomirišu i ako NE SMRDI, misle da se NEĆE OTROVATI, ali je istina skroz drugačija", evo kako da NAJSIGURNIJE ČUVATE NAMIRNICE

Koliko puta dnevno otvorite frižider – zbog gladi, dosade ili jednostavno tražeći nešto za večeru? Iako nam pruža praktičnost i omogućava dugotrajno čuvanje hrane, u njemu se mogu skrivati ozbiljne pretnje zdravlju. Ako se pitate da li je kuvani pirinač star tri dana sigurno jesti, da li sveža zelena salata sadrži bakterije i šta je sa sirovom piletinom, iz HuffPosta su razgovarali sa stručnjacima kako bi saznali koje namirnice predstavljaju najveći rizik i kako ih sigurno skladištiti.

Sekcija komentara na ovom tekstu je sada zaključana. Sekcije komentara na svim tekstovima se automatski zaključavaju posle 48 sati od poslednjeg osvežavanja teksta.