Dolazi zima, duga i hladna, a to znači da je vreme i za smenu na trpezi! Kako je ovdašnja gastronomija prava riznica najrazličitijih (i najukusnijih!) jela, svako podneblje ima svoje zvezde. U Vojvodini su to neke tradicionalne đakonije – specijaliteti od testa, bundeve, mesa, a među omiljenima je i krompirača, unikatna delicija iz paorske peći.
Sekcija komentara na ovom tekstu je sada zaključana. Sekcije komentara na svim tekstovima se automatski zaključavaju posle 48 sati od poslednjeg osvežavanja teksta.
Najukusnije ZIMSKO JELO iz rerne: KROMPIRAČA SA KOBASICAMA je jeftin, starinski ručak koji će zagrejati i zasititi celu porodicu
Dolazi zima, duga i hladna, a to znači da je vreme i za smenu na trpezi! Kako je ovdašnja gastronomija prava riznica najrazličitijih (i najukusnijih!) jela, svako podneblje ima svoje zvezde. U Vojvodini su to neke tradicionalne đakonije – specijaliteti od testa, bundeve, mesa, a među omiljenima je i krompirača, unikatna delicija iz paorske peći.
Sekcija komentara na ovom tekstu je sada zaključana. Sekcije komentara na svim tekstovima se automatski zaključavaju posle 48 sati od poslednjeg osvežavanja teksta.