Nekim desertima uvek nedostaje "ono nešto" da budu savršeni, bilo da je reč o kugli sladoleda ili malo rashlađenog šlaga. A kada govorimo o šlagu, pritom ne mislimo na one kupovne verzije koje dolaze u limenkama pod pritiskom, nego o finom šlagu iz kućne radinosti, dobijenom iz punomasne slatke pavlake.
Sekcija komentara na ovom tekstu je sada zaključana. Sekcije komentara na svim tekstovima se automatski zaključavaju posle 48 sati od poslednjeg osvežavanja teksta.
Kako da najobičniji ŠLAG postane NAJSLASNIJI DESERT: Dodajte mu OVO i gledajte kako od vašeg PRAZNOG platna nastaje REMEK-DELO
Nekim desertima uvek nedostaje "ono nešto" da budu savršeni, bilo da je reč o kugli sladoleda ili malo rashlađenog šlaga. A kada govorimo o šlagu, pritom ne mislimo na one kupovne verzije koje dolaze u limenkama pod pritiskom, nego o finom šlagu iz kućne radinosti, dobijenom iz punomasne slatke pavlake.
Sekcija komentara na ovom tekstu je sada zaključana. Sekcije komentara na svim tekstovima se automatski zaključavaju posle 48 sati od poslednjeg osvežavanja teksta.