Jesen je pravo vreme da zamiriše cela kuća jer nema domaćinstva koje bez zimnice dočeka hladne dane. Među brojnim receptima posebno mesto zauzima gruvana paprika, jedinstvena po tome što se ne kuva, već se pegla ili kako se kaže u nekim delovima Srbije – gruva i pušta da se fermentiše u sopstvenom soku.
Sekcija komentara na ovom tekstu je sada zaključana. Sekcije komentara na svim tekstovima se automatski zaključavaju posle 48 sati od poslednjeg osvežavanja teksta.
NAJLAKŠI RECEPT ZA GRUVANU PAPRIKU: Valentina otkrila kako je spremaju po kafanama i svi gosti samo nju poručuju
Jesen je pravo vreme da zamiriše cela kuća jer nema domaćinstva koje bez zimnice dočeka hladne dane. Među brojnim receptima posebno mesto zauzima gruvana paprika, jedinstvena po tome što se ne kuva, već se pegla ili kako se kaže u nekim delovima Srbije – gruva i pušta da se fermentiše u sopstvenom soku.
Sekcija komentara na ovom tekstu je sada zaključana. Sekcije komentara na svim tekstovima se automatski zaključavaju posle 48 sati od poslednjeg osvežavanja teksta.