Posni pasulj su kuvale naše bake u vreme vaskršnjeg i božićnog posta, a pošto je zasitan i hranljiv, bio je često na trpezama od davnina. Iako je tokom posta prebranac možda i popularniji, probajte čorbastu varijantu, nećete se pokajati.
Sekcija komentara na ovom tekstu je sada zaključana. Sekcije komentara na svim tekstovima se automatski zaključavaju posle 48 sati od poslednjeg osvežavanja teksta.
Najbolji recept za posni čorbast pasulj: Ovako su ga od davnina spremale naše bake
Posni pasulj su kuvale naše bake u vreme vaskršnjeg i božićnog posta, a pošto je zasitan i hranljiv, bio je često na trpezama od davnina. Iako je tokom posta prebranac možda i popularniji, probajte čorbastu varijantu, nećete se pokajati.
Sekcija komentara na ovom tekstu je sada zaključana. Sekcije komentara na svim tekstovima se automatski zaključavaju posle 48 sati od poslednjeg osvežavanja teksta.