Prženice, poznate i kao francuski tost, imaju dugu i zanimljivu istoriju koja seže unazad stotinama godina. Smatra se da ovo jelo potiče iz drevnog Rima, gde su ljudi koristili stari hleb koji bi umačili u mešavinu mleka i jaja, a zatim ga pržili kako bi ga učinili ponovo ukusnim.
Sekcija komentara na ovom tekstu je sada zaključana. Sekcije komentara na svim tekstovima se automatski zaključavaju posle 48 sati od poslednjeg osvežavanja teksta.
Evo kako da u danima posta napravite najbolje POSNE PRŽENICE: Garantujemo da je ovaj reccept SAVRŠEN
Prženice, poznate i kao francuski tost, imaju dugu i zanimljivu istoriju koja seže unazad stotinama godina. Smatra se da ovo jelo potiče iz drevnog Rima, gde su ljudi koristili stari hleb koji bi umačili u mešavinu mleka i jaja, a zatim ga pržili kako bi ga učinili ponovo ukusnim.
Sekcija komentara na ovom tekstu je sada zaključana. Sekcije komentara na svim tekstovima se automatski zaključavaju posle 48 sati od poslednjeg osvežavanja teksta.