Belo pileće meso je često na trpezama širom Srbije; jeftina su i zdrava i sjajna su kombinacija sa praktično bilo kojim povrćem. Iako su pileća prsa krajnje jednostavna za pripremu, zbog činjenica da su skoro nemasna, vrlo je lako da prilikom termičke obrade postanu suva i bezukusna. Ako želite da izbegnete ovakav scenario i da pripremite sočno, ukusno pileće belo meso, sve što je potrebno jeste da ga dopunite sosom ili marinadom.
Sekcija komentara na ovom tekstu je sada zaključana. Sekcije komentara na svim tekstovima se automatski zaključavaju posle 48 sati od poslednjeg osvežavanja teksta.
PILEĆE BELO MESO IZ RERNE gotovo za pola sata: Neće biti nimalo suvo, već NEODOLJIVO SOČNO I UKUSNO, a tajna je u OVIM sastojcima
Belo pileće meso je često na trpezama širom Srbije; jeftina su i zdrava i sjajna su kombinacija sa praktično bilo kojim povrćem. Iako su pileća prsa krajnje jednostavna za pripremu, zbog činjenica da su skoro nemasna, vrlo je lako da prilikom termičke obrade postanu suva i bezukusna. Ako želite da izbegnete ovakav scenario i da pripremite sočno, ukusno pileće belo meso, sve što je potrebno jeste da ga dopunite sosom ili marinadom.
Sekcija komentara na ovom tekstu je sada zaključana. Sekcije komentara na svim tekstovima se automatski zaključavaju posle 48 sati od poslednjeg osvežavanja teksta.