Na vrhu liste omiljenih jela od jaja, i onih koja najčešće spremamo za doručak, nalazi se njegovo veličanstvo francuski omlet. Iako možda ne deluje kao viša matematika, a mnogi ga ne smatraju ni naročitim specijalitetom, u kulinarskom svetu priprema "omelette à la française" smatra se pravom umetnošću i svaki detalj je važan, od početka do kraja i od mešanja do tiganja.
Sekcija komentara na ovom tekstu je sada zaključana. Sekcije komentara na svim tekstovima se automatski zaključavaju posle 48 sati od poslednjeg osvežavanja teksta.
Poznati kuvar otkriva kako da napravite najsavršeniji FRANCUSKI OMLET: Trebaće vam samo 3 sastojka, a na ovaj način biće kremast i penast
Na vrhu liste omiljenih jela od jaja, i onih koja najčešće spremamo za doručak, nalazi se njegovo veličanstvo francuski omlet. Iako možda ne deluje kao viša matematika, a mnogi ga ne smatraju ni naročitim specijalitetom, u kulinarskom svetu priprema "omelette à la française" smatra se pravom umetnošću i svaki detalj je važan, od početka do kraja i od mešanja do tiganja.
Sekcija komentara na ovom tekstu je sada zaključana. Sekcije komentara na svim tekstovima se automatski zaključavaju posle 48 sati od poslednjeg osvežavanja teksta.