Sataraš je jedno od onih jela koje se prenosi s generacije na generaciju. Tradicionalno se priprema leti, kada su paradajz, paprika i crni luk u punoj sezoni. Ovo lagano povrćno jelo prisutno je u gotovo svim kuhinjama regiona, a posebno je omiljeno Vojvodini i delovima Slavonije, Bosne i Dalmacije. Bilo da se služi uz jaja, pirinač, testeninu ili jednostavno uz parče domaćeg hleba, sataraš pruža topao, domaći osećaj u svakom zalogaju.
Sekcija komentara na ovom tekstu je sada zaključana. Sekcije komentara na svim tekstovima se automatski zaključavaju posle 48 sati od poslednjeg osvežavanja teksta.
Omiljeno jelo za vruće letnje dane: Napravite najukusniji sataraš
Sataraš je jedno od onih jela koje se prenosi s generacije na generaciju. Tradicionalno se priprema leti, kada su paradajz, paprika i crni luk u punoj sezoni. Ovo lagano povrćno jelo prisutno je u gotovo svim kuhinjama regiona, a posebno je omiljeno Vojvodini i delovima Slavonije, Bosne i Dalmacije. Bilo da se služi uz jaja, pirinač, testeninu ili jednostavno uz parče domaćeg hleba, sataraš pruža topao, domaći osećaj u svakom zalogaju.
Sekcija komentara na ovom tekstu je sada zaključana. Sekcije komentara na svim tekstovima se automatski zaključavaju posle 48 sati od poslednjeg osvežavanja teksta.