Mladi luk je izvrstan dodatak mnogim jelima, no najčešće ga jedemo samo za Uskrs. A on je mnogo više od dodatka prazničnom stolu – osim što je pun vitamina, ima i brojne zdravstvene benefite, od antibakterijskih svojstava do smanjenja rizika od srčanih bolesti i dijabetesa.
Sekcija komentara na ovom tekstu je sada zaključana. Sekcije komentara na svim tekstovima se automatski zaključavaju posle 48 sati od poslednjeg osvežavanja teksta.
Mnogi ga se sete samo za Uskrs, što je PRAVA ŠTETA! Ovo JEFTINO POVRĆE smanjuje rizik od srčanih bolesti, dijabetesa, pa čak i od raka
Mladi luk je izvrstan dodatak mnogim jelima, no najčešće ga jedemo samo za Uskrs. A on je mnogo više od dodatka prazničnom stolu – osim što je pun vitamina, ima i brojne zdravstvene benefite, od antibakterijskih svojstava do smanjenja rizika od srčanih bolesti i dijabetesa.
Sekcija komentara na ovom tekstu je sada zaključana. Sekcije komentara na svim tekstovima se automatski zaključavaju posle 48 sati od poslednjeg osvežavanja teksta.