Septembar je mesec kada skoro svaki kraj u našoj zemlji, od severa do juga, tradicionalno počinje da miriše na pečene paprike. Pošto za ljude sa ovih prostora kupovna zimnice nikada neće biti “prava stvar” i zato radije biraju da ajvar, pinđur i druge specijalitete od paprike spremaju sami - ova, za jedne zanosna, a za druge nesnosna aroma može se osetiti svuda, bez obzira na to da li je u pitanju selo ili grad.
Sekcija komentara na ovom tekstu je sada zaključana. Sekcije komentara na svim tekstovima se automatski zaključavaju posle 48 sati od poslednjeg osvežavanja teksta.
Ljudi u Srbiji su navikli da ajvar spremaju isključivo ovako, ali to danas možda više nije i najbolji način!
Septembar je mesec kada skoro svaki kraj u našoj zemlji, od severa do juga, tradicionalno počinje da miriše na pečene paprike. Pošto za ljude sa ovih prostora kupovna zimnice nikada neće biti “prava stvar” i zato radije biraju da ajvar, pinđur i druge specijalitete od paprike spremaju sami - ova, za jedne zanosna, a za druge nesnosna aroma može se osetiti svuda, bez obzira na to da li je u pitanju selo ili grad.
Sekcija komentara na ovom tekstu je sada zaključana. Sekcije komentara na svim tekstovima se automatski zaključavaju posle 48 sati od poslednjeg osvežavanja teksta.