Pohovanje ribe često zvuči kao komplikovan posao koji zahteva mnogo ulja, brašna i vremena. Ali postoji trik koji sve menja – umesto brašna koristite gustin i dobićete savršeno hrskavu ribu, sa divnom koricom i laganim ukusom, a pritom praktično bez masnoće. Idealno za sve koji vole pohovanu ribu, ali ne i težinu i mast koja uz nju obično dolazi.
Sekcija komentara na ovom tekstu je sada zaključana. Sekcije komentara na svim tekstovima se automatski zaključavaju posle 48 sati od poslednjeg osvežavanja teksta.
Kuvari ribu za pohovanje NE VALJAJU U BRAŠNO već u OVO: Tako ne upija ni kap ulja, a hrskavija je i ukusnija
Pohovanje ribe često zvuči kao komplikovan posao koji zahteva mnogo ulja, brašna i vremena. Ali postoji trik koji sve menja – umesto brašna koristite gustin i dobićete savršeno hrskavu ribu, sa divnom koricom i laganim ukusom, a pritom praktično bez masnoće. Idealno za sve koji vole pohovanu ribu, ali ne i težinu i mast koja uz nju obično dolazi.
Sekcija komentara na ovom tekstu je sada zaključana. Sekcije komentara na svim tekstovima se automatski zaključavaju posle 48 sati od poslednjeg osvežavanja teksta.