Tiramisu je jedan od najomiljenijih deserta u Italiji, poznat po svojoj kremastoj teksturi i savršenom balansu piškota natopljenih kafom i bogatog, ali jednostavnog krema. Međutim, ponekad se desi da nemamo sve klasične sastojke pri ruci. Međutim, to ne znači da treba da odustanemo od ovog slatkog užitka, jer postoje kreativni načini da se tiramisu pripremi sa onim što imamo i kod kuće. Korišćenjem ostataka hleba umesto keksa i malo prilagođene pripreme, tiramisu može biti jednako ukusan desert, čak i bez klasičnih sastojaka.
Sekcija komentara na ovom tekstu je sada zaključana. Sekcije komentara na svim tekstovima se automatski zaključavaju posle 48 sati od poslednjeg osvežavanja teksta.
NEVEROVATAN RECEPT Kako da napravite TIRAMISU bez piškota koristeći JEFTIN SASTOJAK koji sigurno imate u kuhinji: Ukus je BOŽANSTVEN!
Tiramisu je jedan od najomiljenijih deserta u Italiji, poznat po svojoj kremastoj teksturi i savršenom balansu piškota natopljenih kafom i bogatog, ali jednostavnog krema. Međutim, ponekad se desi da nemamo sve klasične sastojke pri ruci. Međutim, to ne znači da treba da odustanemo od ovog slatkog užitka, jer postoje kreativni načini da se tiramisu pripremi sa onim što imamo i kod kuće. Korišćenjem ostataka hleba umesto keksa i malo prilagođene pripreme, tiramisu može biti jednako ukusan desert, čak i bez klasičnih sastojaka.
Sekcija komentara na ovom tekstu je sada zaključana. Sekcije komentara na svim tekstovima se automatski zaključavaju posle 48 sati od poslednjeg osvežavanja teksta.