Rižoto je još jedan specijalitet koji nam dolazi iz Italije, a kako je ovih dana velika pomama za biserom Mediterana, kako zbog sunca, otvorenih granica, tako i zbog najvažnijeg takmičenja u maju- pesme Evrovizije, red je da se podsetimo kako i zašto je italijanska kuhinja jedna od najpopularnijih u svetu.
Sekcija komentara na ovom tekstu je sada zaključana. Sekcije komentara na svim tekstovima se automatski zaključavaju posle 48 sati od poslednjeg osvežavanja teksta.
Kralj ITALIJANSKE trpeze se jednostavno sprema, a njegov ukus govori hiljadu jezika: Uživajte u savršenstvu kremastog RIŽOTA!
Rižoto je još jedan specijalitet koji nam dolazi iz Italije, a kako je ovih dana velika pomama za biserom Mediterana, kako zbog sunca, otvorenih granica, tako i zbog najvažnijeg takmičenja u maju- pesme Evrovizije, red je da se podsetimo kako i zašto je italijanska kuhinja jedna od najpopularnijih u svetu.
Sekcija komentara na ovom tekstu je sada zaključana. Sekcije komentara na svim tekstovima se automatski zaključavaju posle 48 sati od poslednjeg osvežavanja teksta.