Da li imate naviku da ostavljate bakšiš u kafiću ili restoranu? Rad u ugostiteljstvu često zahteva visoku izdržljivost i puno strpljenja, jer gosti znaju da budu i zahtevni i nezgodni, pa otud konobari podrazumevaju da će dobiti bakšiš za pruženu uslugu. Jedna konobarica otkrila je trik zahvaljujući kom uvek dobija veći bakšiš.
Sekcija komentara na ovom tekstu je sada zaključana. Sekcije komentara na svim tekstovima se automatski zaključavaju posle 48 sati od poslednjeg osvežavanja teksta.
Konobarica otkrila TRIK kako NATERA GOSTE da joj UVEK OSTAVE VEĆI BAKŠIŠ: "Ovako i ne osete da su me častili"
Da li imate naviku da ostavljate bakšiš u kafiću ili restoranu? Rad u ugostiteljstvu često zahteva visoku izdržljivost i puno strpljenja, jer gosti znaju da budu i zahtevni i nezgodni, pa otud konobari podrazumevaju da će dobiti bakšiš za pruženu uslugu. Jedna konobarica otkrila je trik zahvaljujući kom uvek dobija veći bakšiš.
Sekcija komentara na ovom tekstu je sada zaključana. Sekcije komentara na svim tekstovima se automatski zaključavaju posle 48 sati od poslednjeg osvežavanja teksta.