Koliko god da volimo italijansku i francusku kuhinju, svi ćemo se složiti da nema bolje od balkanske. A kada je reč o specijalitetima sa ovog prostora, mnogi od njih se prave od testa, pa uopšte ne čudi to što su se čak dve pite našle u top sto najboljih pita u Evropi. Reč je o gurmanlucima kojima se ponosi bosanska kuhinja, a evo kako se prave kljukuša i kvrguša.
Sekcija komentara na ovom tekstu je sada zaključana. Sekcije komentara na svim tekstovima se automatski zaključavaju posle 48 sati od poslednjeg osvežavanja teksta.
Ove dve pite neobičnog imena su vrhunski specijaliteti bosanske kuhinje: Obe se nalaze u top 20 najboljih pita u Evropi!
Koliko god da volimo italijansku i francusku kuhinju, svi ćemo se složiti da nema bolje od balkanske. A kada je reč o specijalitetima sa ovog prostora, mnogi od njih se prave od testa, pa uopšte ne čudi to što su se čak dve pite našle u top sto najboljih pita u Evropi. Reč je o gurmanlucima kojima se ponosi bosanska kuhinja, a evo kako se prave kljukuša i kvrguša.
Sekcija komentara na ovom tekstu je sada zaključana. Sekcije komentara na svim tekstovima se automatski zaključavaju posle 48 sati od poslednjeg osvežavanja teksta.