Zimski praznici se bliže, što znači da nam dolazi ono doba godine kada želimo da stvorimo prijatnu, domaću atmosferu uz dobro pripremljena jela i neke inovativne ideje kojima ćemo da obradujemo drage članove porodice i prijatelje.
Sekcija komentara na ovom tekstu je sada zaključana. Sekcije komentara na svim tekstovima se automatski zaključavaju posle 48 sati od poslednjeg osvežavanja teksta.
Karpaćo od cvekle po receptu Džejmija Olivera biće APSOLUTNI HIT na prazničnoj trpezi: Zdrav je, lako se pravi i neverovatno je ukusan!
Zimski praznici se bliže, što znači da nam dolazi ono doba godine kada želimo da stvorimo prijatnu, domaću atmosferu uz dobro pripremljena jela i neke inovativne ideje kojima ćemo da obradujemo drage članove porodice i prijatelje.
Sekcija komentara na ovom tekstu je sada zaključana. Sekcije komentara na svim tekstovima se automatski zaključavaju posle 48 sati od poslednjeg osvežavanja teksta.