Gulaš je jelo koje se sprema s mesom, povrćem, bujonom i raznim začinima. Najčešće se sprema goveđi gulaš, ali postoje i kombinacije s plodovima mora, piletinom, pa čak i vegetarijanski gulaš koji nema dodatak mesa.
Sekcija komentara na ovom tekstu je sada zaključana. Sekcije komentara na svim tekstovima se automatski zaključavaju posle 48 sati od poslednjeg osvežavanja teksta.
Kako ZGUSNUTI GULAŠ, a da bude KREMAST i UKUSAN: GENIJALNI TRIKOVI koji će oduševiti svaku domaćicu - za neke vam ne treba brašno
Gulaš je jelo koje se sprema s mesom, povrćem, bujonom i raznim začinima. Najčešće se sprema goveđi gulaš, ali postoje i kombinacije s plodovima mora, piletinom, pa čak i vegetarijanski gulaš koji nema dodatak mesa.
Sekcija komentara na ovom tekstu je sada zaključana. Sekcije komentara na svim tekstovima se automatski zaključavaju posle 48 sati od poslednjeg osvežavanja teksta.