Crni i beli luk su neizostavni u kuhinji – daju aromu i ukus svakom jelu. Ali ono što niko ne voli jeste njihov neugodan miris koji se uporno zadržava na rukama, čak i nakon upornog pranja ruku vodom i sapunom. Razlog za to je jednostavan: sumpor iz luka prodire u kožu i vezuje se za njene proteine, pa miris može da traje satima, posebno ako je koža topla ili vlažna.
Sekcija komentara na ovom tekstu je sada zaključana. Sekcije komentara na svim tekstovima se automatski zaključavaju posle 48 sati od poslednjeg osvežavanja teksta.
Kako da uklonite miris CRNOG I BELOG LUKA SA RUKU: Trikovi starih domaćica REŠAVAJU PROBLEM ZA 30 SEKUNDI
Crni i beli luk su neizostavni u kuhinji – daju aromu i ukus svakom jelu. Ali ono što niko ne voli jeste njihov neugodan miris koji se uporno zadržava na rukama, čak i nakon upornog pranja ruku vodom i sapunom. Razlog za to je jednostavan: sumpor iz luka prodire u kožu i vezuje se za njene proteine, pa miris može da traje satima, posebno ako je koža topla ili vlažna.
Sekcija komentara na ovom tekstu je sada zaključana. Sekcije komentara na svim tekstovima se automatski zaključavaju posle 48 sati od poslednjeg osvežavanja teksta.