Suze pri seckanju luka nisu neizbežne. Uz malo pripreme i prave trikove - od hlađenja luka, preko korišćenja oštrog noža, pa sve do improvizovanih metoda sa hlebom ili maslinovim uljem - seckanje luka može postati mnogo prijatniji zadatak.
Sekcija komentara na ovom tekstu je sada zaključana. Sekcije komentara na svim tekstovima se automatski zaključavaju posle 48 sati od poslednjeg osvežavanja teksta.
Zaboravite na suze: Uz ISPROBANE TRIKOVE poznatog šefa kuhinje nikada više NEĆETE PLAKATI DOK SECKATE LUK
Suze pri seckanju luka nisu neizbežne. Uz malo pripreme i prave trikove - od hlađenja luka, preko korišćenja oštrog noža, pa sve do improvizovanih metoda sa hlebom ili maslinovim uljem - seckanje luka može postati mnogo prijatniji zadatak.
Sekcija komentara na ovom tekstu je sada zaključana. Sekcije komentara na svim tekstovima se automatski zaključavaju posle 48 sati od poslednjeg osvežavanja teksta.