Svi želimo da nam začinsko bilje ostane što duže sveže kada ga kupimo. Da ne bi uvenulo, većina ga ostavlja u plastičnim kutijama u frižideru. Ali možda i ovaj trik vredi probati. Pogledajte!
Sekcija komentara na ovom tekstu je sada zaključana. Sekcije komentara na svim tekstovima se automatski zaključavaju posle 48 sati od poslednjeg osvežavanja teksta.
Stavili smo jednu vezu peršuna u vodu i prekrili najlon kesom, drugu samo u vodu - šta mislite koja je ostala svežija?
Svi želimo da nam začinsko bilje ostane što duže sveže kada ga kupimo. Da ne bi uvenulo, većina ga ostavlja u plastičnim kutijama u frižideru. Ali možda i ovaj trik vredi probati. Pogledajte!
Sekcija komentara na ovom tekstu je sada zaključana. Sekcije komentara na svim tekstovima se automatski zaključavaju posle 48 sati od poslednjeg osvežavanja teksta.