Spasovdan je praznik radosti, vere i okupljanja, a trpeza tog dana mora da bude svečana i bogata. Centralno mesto na njoj, po običaju, zauzima sočna jagnjetina. Bilo da slavite slavu ili samo želite da pripremite ukusan ručak, donosimo vam proveren recept.
Sekcija komentara na ovom tekstu je sada zaključana. Sekcije komentara na svim tekstovima se automatski zaključavaju posle 48 sati od poslednjeg osvežavanja teksta.
JAGNJETINA IZ RERNE za Spasovdan: Obavezna je na trpezi, a samo ovako pripremljena biće savršeno sočna i mekana
Spasovdan je praznik radosti, vere i okupljanja, a trpeza tog dana mora da bude svečana i bogata. Centralno mesto na njoj, po običaju, zauzima sočna jagnjetina. Bilo da slavite slavu ili samo želite da pripremite ukusan ručak, donosimo vam proveren recept.
Sekcija komentara na ovom tekstu je sada zaključana. Sekcije komentara na svim tekstovima se automatski zaključavaju posle 48 sati od poslednjeg osvežavanja teksta.