Neki ih zovu miliprot, neki milibrot, i uglavnom se prave za Božić, ali i za Uskrs. Grci imaju svoju verziju ovog slatkog prazničnog hleba, s tim što u njega stavljaju orahe, čokoladu i malo narandže da pojača ukus.
Sekcija komentara na ovom tekstu je sada zaključana. Sekcije komentara na svim tekstovima se automatski zaključavaju posle 48 sati od poslednjeg osvežavanja teksta.
I Grci prave USKRŠNJI MILPROT: Recept za tradicionalni slatki hleb sa suvim voćem i orasima
Neki ih zovu miliprot, neki milibrot, i uglavnom se prave za Božić, ali i za Uskrs. Grci imaju svoju verziju ovog slatkog prazničnog hleba, s tim što u njega stavljaju orahe, čokoladu i malo narandže da pojača ukus.
Sekcija komentara na ovom tekstu je sada zaključana. Sekcije komentara na svim tekstovima se automatski zaključavaju posle 48 sati od poslednjeg osvežavanja teksta.