Većina jede trešnje bez koštice, ali ima i onih koji pojedu sve, ali to je opasnije nego što mnogi misle. "Nećete završiti u bolnici ako vam se omakne neka koštica, međutim ljude koji već imaju probleme s probavom i debelim crevom, mraju da vode računa", rekao je gastrointerolog Vladislava Bulat.
Milorad MilovanovićUrednik portala zena.rs od 2022. godine sa 12 godina iskustva u novinarstvu i medijima.
Sociolog i filmski kritičar posle profesionalne novinarske karijere na sajtu i televiziji B92 na sekcijama "magazin i kultura" i emisiji Bulever B92, bio je deo prve koja je pokrenula sajt Noizz u Srbiji. U aprilu 2018. godine pokrenuo je najuspešniji sajt u Srbiji posvećen serijama i filmovima dedamilorad.com sa mesečnom posetom 150.000 jedinstvenih korisnika.
Početkom 2023. godine pored uloge urednika portala zadužen je i za SEO optimizaciju sajta i tekstova.
Sekcija komentara na ovom tekstu je sada zaključana. Sekcije komentara na svim tekstovima se automatski zaključavaju posle 48 sati od poslednjeg osvežavanja teksta.
"Način na koji mnogi JEDU TREŠNJE MOŽE BITI JAKO OPASNO ZA ZDRAVLJE": Gastrointerolog Vladislava Bulat kaže da ovo ne smemo da radimo
Većina jede trešnje bez koštice, ali ima i onih koji pojedu sve, ali to je opasnije nego što mnogi misle. "Nećete završiti u bolnici ako vam se omakne neka koštica, međutim ljude koji već imaju probleme s probavom i debelim crevom, mraju da vode računa", rekao je gastrointerolog Vladislava Bulat.
Sekcija komentara na ovom tekstu je sada zaključana. Sekcije komentara na svim tekstovima se automatski zaključavaju posle 48 sati od poslednjeg osvežavanja teksta.