Kako Grci pohuju tikvice? Hrskave pržene tikvice su veoma ukusne i veoma popularan prilog jelima u grčkim tavernama, skoro koliko i pomfrit. Mnogi ih zovu čips od tikvica. Imamo dva recepta.
Milorad MilovanovićUrednik portala zena.rs od 2022. godine sa 12 godina iskustva u novinarstvu i medijima.
Sociolog i filmski kritičar posle profesionalne novinarske karijere na sajtu i televiziji B92 na sekcijama "magazin i kultura" i emisiji Bulever B92, bio je deo prve koja je pokrenula sajt Noizz u Srbiji. U aprilu 2018. godine pokrenuo je najuspešniji sajt u Srbiji posvećen serijama i filmovima dedamilorad.com sa mesečnom posetom 150.000 jedinstvenih korisnika.
Početkom 2023. godine pored uloge urednika portala zadužen je i za SEO optimizaciju sajta i tekstova.
Sekcija komentara na ovom tekstu je sada zaključana. Sekcije komentara na svim tekstovima se automatski zaključavaju posle 48 sati od poslednjeg osvežavanja teksta.
Grci samo na OVAJ NAČIN POHUJU TIKVICE i ukus im se ne zaboravlja: Postoje dve metode i obe su lagane
Kako Grci pohuju tikvice? Hrskave pržene tikvice su veoma ukusne i veoma popularan prilog jelima u grčkim tavernama, skoro koliko i pomfrit. Mnogi ih zovu čips od tikvica. Imamo dva recepta.
Sekcija komentara na ovom tekstu je sada zaključana. Sekcije komentara na svim tekstovima se automatski zaključavaju posle 48 sati od poslednjeg osvežavanja teksta.