Kada je u kuhinji brzina presudna, svima nam treba trik koji spašava doručak. Stari hleb često završava u kanti ili na brzinu završi u tosteru, ali postoji mnogo lepše i ukusnije rešenje. Umesto masnih prženica iz tiganja, postoji varijanta koja se peče u rerni - bez kapi ulja, a sa neodoljivim ukusom.
Sekcija komentara na ovom tekstu je sada zaključana. Sekcije komentara na svim tekstovima se automatski zaključavaju posle 48 sati od poslednjeg osvežavanja teksta.
Džumbus PRŽENICE IZ RERNE su najbolji doručak na svetu: Spremaju se lakše i brže od običnih - bez kapi ulja!
Kada je u kuhinji brzina presudna, svima nam treba trik koji spašava doručak. Stari hleb često završava u kanti ili na brzinu završi u tosteru, ali postoji mnogo lepše i ukusnije rešenje. Umesto masnih prženica iz tiganja, postoji varijanta koja se peče u rerni - bez kapi ulja, a sa neodoljivim ukusom.
Sekcija komentara na ovom tekstu je sada zaključana. Sekcije komentara na svim tekstovima se automatski zaključavaju posle 48 sati od poslednjeg osvežavanja teksta.