U vreme posta, kada svi traže nešto ukusno, jednostavno i "kao nekad", Dragica iz Valjeva uspela je da vrati pola regiona u detinjstvo jednim jedinim snimkom. Ona je pokazala kako sprema posne uštipke po receptu Jelene Milojević. I to ne bilo kakve, već one tradicionalne, pravljene na smederevcu, uz neizostavni šum vrelog ulja i miris koji se pamti ceo život.
Sekcija komentara na ovom tekstu je sada zaključana. Sekcije komentara na svim tekstovima se automatski zaključavaju posle 48 sati od poslednjeg osvežavanja teksta.
Dragica iz Valjeva sprema najbolje POSNE UŠTIPKE: Spolja rumeni i hrskavi, a unutra MEKANI KAO DUŠA - prži ih na SMEDEREVCU i direktno transportuje u detinjstvo
U vreme posta, kada svi traže nešto ukusno, jednostavno i "kao nekad", Dragica iz Valjeva uspela je da vrati pola regiona u detinjstvo jednim jedinim snimkom. Ona je pokazala kako sprema posne uštipke po receptu Jelene Milojević. I to ne bilo kakve, već one tradicionalne, pravljene na smederevcu, uz neizostavni šum vrelog ulja i miris koji se pamti ceo život.
Sekcija komentara na ovom tekstu je sada zaključana. Sekcije komentara na svim tekstovima se automatski zaključavaju posle 48 sati od poslednjeg osvežavanja teksta.