Bilo da je jedete punjenu dimljenim kozjim sirom, u kombinaciji sa mirođijom, belim lukom i ruzmarinom, nadevenu kravljim sirom u čili sosu, usoljenu ili prosto mariniranu i nezačinjenu, nakon što jednom probate maslinu sorte „žutica“, više nikada nećete moći da se vratite onoj iz tegle.
Sekcija komentara na ovom tekstu je sada zaključana. Sekcije komentara na svim tekstovima se automatski zaključavaju posle 48 sati od poslednjeg osvežavanja teksta.
Doživite rapsodiju ukusa: Donosimo vam autentične recepte s Mediterana
Bilo da je jedete punjenu dimljenim kozjim sirom, u kombinaciji sa mirođijom, belim lukom i ruzmarinom, nadevenu kravljim sirom u čili sosu, usoljenu ili prosto mariniranu i nezačinjenu, nakon što jednom probate maslinu sorte „žutica“, više nikada nećete moći da se vratite onoj iz tegle.
Sekcija komentara na ovom tekstu je sada zaključana. Sekcije komentara na svim tekstovima se automatski zaključavaju posle 48 sati od poslednjeg osvežavanja teksta.