Omlet je jedan od onih klasika koji gotovo svako voli - brzo se sprema, zasitan je i može da se kombinuje na bezbroj načina. Ipak, iako deluje kao jednostavno jelo, mnogima se dešava da im omlet ispadne suv, tvrd ili bez one prijatne, pahuljaste teksture. Tajna savršeno mekanog i sočnog omleta zapravo se krije u malom triku koji koristi i mnogo profesionalnih kuvara.
Sekcija komentara na ovom tekstu je sada zaključana. Sekcije komentara na svim tekstovima se automatski zaključavaju posle 48 sati od poslednjeg osvežavanja teksta.
Dodajte samo jednu kašiku OVOG SASTOJKA - i vaš OMLET nikad više NEĆE BITI SUV
Omlet je jedan od onih klasika koji gotovo svako voli - brzo se sprema, zasitan je i može da se kombinuje na bezbroj načina. Ipak, iako deluje kao jednostavno jelo, mnogima se dešava da im omlet ispadne suv, tvrd ili bez one prijatne, pahuljaste teksture. Tajna savršeno mekanog i sočnog omleta zapravo se krije u malom triku koji koristi i mnogo profesionalnih kuvara.
Sekcija komentara na ovom tekstu je sada zaključana. Sekcije komentara na svim tekstovima se automatski zaključavaju posle 48 sati od poslednjeg osvežavanja teksta.